PCP-model

PCP-model

Met het PCP-model kunnen wij voor u, snel en concreet een controle uitvoeren t.a.v. uw planning van Patienten, Capaciteiten en Personeel op afdelingsniveau, maar ook voor het gehele proces van een vakgroep.

Het PCP-model helpt u om snel inzicht te krijgen of uw normering (en planningswijze) van uw personeel in balans is met het patiëntenaanbod en capaciteitstoewijzing.

De tool is uitermate geschikt uw personele budgettoewijzing voor personeel en capaciteiten correct uit te voeren, afgestemd op uw target afspraken over aantallen te behandelen/verplegen patiënten.

Het gebruik van de PCP-tool heeft altijd een hoog rendement ten aanzien van de personele uren per jaar (gemiddeld 7-9%) die benut kunnen worden ten behoeve van werkdruk verlaging, verhoging van de normering of, indien gewenst, personeels- en capaciteitsbesparingen.

Laatste nieuws:
Onze Society-Expert Ron Hendricks Mha is momenteel in samenwerking met AGFA Healthcare GmbH de unieke PCP-tool aan het ontwikkelen om deze optimale aanpak van capaciteitsmanagement en -planning volledig geautomatiseerd te kunnen uitvoeren.

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op middels het contactformulier of maak telefonisch een afspraak.