Cirkel van 5

Cirkel van 5

De Cirkel van 5 is een tool en methode die u helpt snel een beeld en inzicht te krijgen omtrent uw nieuwbouw plannen. Hiermee rubriceert u alle vitale aandachtspunten die van belang zijn bij nieuwbouw-en verbouwingsplannen, proces re-design, inrichtingseisen en ruimteprogramma's.

De Cirkel van 5 biedt u óók de mogelijkheid om alle wensen en ideeën van uw medewerkers te inventariseren en te toetsen op haalbaarheid.

Deze (on-line) tool biedt u een complete, concrete en gevisualiseerde inventarisatie van uw nieuwbouwplannen die nodig is voor uw opdrachtformulering t.b.v. architectenbureau's voor bijvoorbeeld een haalbaarheidsstudie en/ of ontwerp van uw nieuwe gebouw. De Cirkel van 5 vergroot zowel kwantitatief alsmede kwalitatief uw benodigde input die noodzakelijk is voor architectenbureau's. De tool reduceert significant het aantal bouwvergaderingen en spaart maanden tijd en dus geld in de voorbereidende periode.

Belangrijk: de tool functioneert momenteel als "papieren methode" en ook dan bestaat er een significante tijds- en kwaliteitswinst. De digitale versie wordt op dit moment ontwikkeld met 2 andere partners, een architectenbureau en een software ontwikkelaar; wij zoeken voor onze testen nog launching customers.

Heeft u interesse in de methode, of om mee te werken aan het testen van de nieuwe digitale tool, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of maak een telefonische afspraak.